Velkommen til
Grenland Tango

Grenland Tango (tidl. Grenland Tangoklubb) har vært et samlingspunkt for danseglade siden 1998.

Tango er en sosial dans. I Grenland har vi et hyggelig miljø med en god blanding av nybegynnere og veteraner. Vi samles hver søndag til uformell dans og sosialt samvær.

Tango for alle

 

Innmelding i klubben

Ved å bli medlem i klubben blir tangokveldene rimeligere. Du støtter også miljøet i klubben og får en mulighet til å påvirke dette arbeidet. Du vil få rabatt på kurs og andre arrangementer.

MEDLEMSKONTINGENT 2023  –  kr 300

 

Påmelding til e-postliste

Du behøver ikke være medlem for å være med på e-postlisten vår.
Da vil du motta informasjon om dansekvelder og andre arrangement. ​

Hva er Tango?

Lidenskapelig, sensuell og fascinerende; tangoen er mange ting for mange mennesker. Til tross for dens rykte som en melankolsk dans, så fanger tangoen mange sinnsstemninger. Født i bakgatene i Buenos Aires steg tangoen fra en beskjeden begynnelse til overklasse-soaréer i Paris.

Tangoen skiller seg fra andre danser blant annet gjennom at den ikke består av et sett med «turer» som er fastlagt på forhånd. Den består av trinn eller trinnmønstre som danserne (egentlig den som fører, vanligvis mannen) setter sammen etter hvert som de danser.

Galleri
Grenland Tango


Grenland Tango (tidl. Grenland Tangoklubb) har vært et samlingspunkt for danseglade fra 1998. Tango er en sosial dans. I Grenland har vi et hyggelig miljø med en god blanding av nybegynnere og veteraner. Vi samles hver søndag til uformell dans og sosialt samvær.

Annet

© Grenland Tango. Alle rettigheter reservert

Jeg vil bli medlem i Grenland Tango